I morse utgick Jag Elias och Mange från vår skärgårds norra regioner.Straxs efter 8 var det irampat och klart.På första stoppet har Mange fram en fin Gädda i 4-5 kilosklassen som gör ett utfall precis vid båten sen har vi ett par hugg var jag nyper upp en på strax under 3 kilo.Sedan är det Manges tur att dra ett par snabba gäddor största runt 3.5 kg.Sen kontrar Elias med ett par snabba.Precis före lunch lyckas jag med bedriften att få min minsta gädda någonsin.När vi gått i land för lunch kastar Elias och tar också han upp en mini gädda.Efter lunch drar jag ett par snabba sen lugnar det sig.På eftermiddagen är det riktigt trögt men i sista viken drar Mange och Elias varsitt gäddbarn.17 gäddor blir dagens resultat godkänt antal men vikten kan helt klart diskuteras.Nya friska tag snart Hälsn Crippa